TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A vadonatúj AMC-sorozatok Comic Con fesztiválon bemutatott első hivatalos trailereit eddig több mint tízmillióan látták csak az Egyesült Államokban, különböző digitális platformokon.
ftwd_101_jl_0122_0306_amc.jpg

A “Fear the Walking Dead” trailerét július 10-én mutatta be az AMC a közönségnek, az azóta eltelt időben több mint 8,2 milliós megtekintést könyvelhet el. A speciális digitális közönségmérés, a ‘ListentFirst DAR-TV’ számai a “Fear the Walking Dead”-et a világ legjobban várt új sorozatának könyvelték el, a legtöbb elkötelezett rajongóval.

Az “Into the Badlands” című harcművészeti témájú sorozat trailerét több mint 1,95 millión nézték meg, szintén a tengerentúlon. A sorozatot idén novemberben vetíti az AMC.

Közép- és Kelet-európában kifejezetten lelkes a Fear the Walking Dead fogadtatása. Már most, kevesebb mint öt héttel a premier előtt komoly rajongói bázis alakult ki a sorozat körül.

Az AMC a közelmúltban jelentette be, hogy a “Fear the Walking Dead” premierjére Magyarországon az amerikaival egy időben kerül sor, azaz a bemutató augusztus 24-én hétfőn hajnali 3:00 órakor, majd aznap este főműsoridőben, este 22:00 órakor lesz, magyar szinkronnal. Az Into the Badlands novemberben kerül képernyőre.

Az AMC TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/AMC

Címkék: AMC

komment

süti beállítások módosítása