TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A Paramount Channel TV-premierje, az Edwin Boyd egy II. világháborúból hazatérő veterán bankrablóvá válásának nem mindennapi, de egyben igaz történetét dolgozza fel.
citizengangster-_8.jpg

Edwin Boydot mind a mai napig Kanada legismertebb és leghírhedtebb bankrablójaként tartják számon, akinek „munkássága” hasonlóan magával ragadó, mint a legendás fosztogató páros, Bonnie és Clyde vagy a korábban szintén katonaként a hazájáért harcoló bank- és vonatrabló Jesse James sztorija. Mindannyian koruk szimbólumának számítottak és az  egyszerű emberek számára ők testesítették meg a hősöket, akik amolyan Robin Hoodként szembeszálltak a hatalommal.

A film főszereplője (Scott Speedman – XXX 2., Underworld, Fogadom) miután hazatér a véres háborúból, buszsofőrként próbálja eltartani feleségét (Kelly Reilly – Sherlock Holmes: Árnyjáték, Büszkeség és balítélet) és két gyermekét, titkos vágya azonban, hogy egy nap híres hollywoodi filmszínésszé váljon. Mivel mindennap szembesülnie kell azzal, hogy az élet nem ezt tartogatja számára, így nem lát mást lehetőséget a kitörésre, mint hogy bankokat foszt ki. A színészet iránti szenvedélyét ugyanakkor továbbra sem tudja levetkőzni, ezért aztán kombinálja azt új „hivatásával”. Minden alkalommal egy különleges arcfestéssel maszkírozza el magát, valamint kisebb előadásokkal „szórakoztatja” a bank közönségét a rablás ideje alatt. A kezdeti sikereket követően Boydot elvakítja saját egója, melynek következtében elkapják és börtönbe kerül. Nem sok időt tölt azonban a rácsok mögött, megszökik és kezdődik minden elölről, de ezúttal már nem egyedül dolgozik, Boyd Gang-ként egy egész csapattal indul el a valódi gengszterré válás útján, amely bőven tartogat számára veszélyt és tragédiát egyaránt.

Az első filmjét készítő Nathan Morlando számára nagy segítséget jelentett Edwin Boyd lánya, Carolyn Boyd, akinek kulcsszerepe volt abban, hogy a film a tényleges történéseket rekonstruálja, illetve hitelesen adhassa vissza azokat a nézők számára.
(Edwin Boyd, Paramount Channel, 2015. február 16. 21:40 óra)

A Paramount Channel műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

Címkék: Paramount Channel

komment

süti beállítások módosítása