TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A Paramount Channel decembertől jelentős változást hajt végre hétvégi programkínálatán. A csatorna mostantól minden szombaton a kora délutáni műsorsávot a családoknak tartja fent, és ebben az időpontban csupa olyan filmet sugároz, amelyeket a család minden tagja valóban együtt nézhet, korosztályra tekintet nélkül.
1396264322806_873517_0_2226_ilm_9053.JPG

„Régóta érlelődött bennünk a gondolat, hogy még több lehetőséget adjunk a családoknak arra, hogy a tévézés igazi együtt töltött program legyen.  Amikor nekifogtunk a tartalom összeállításának, akkor azt tartottuk szem előtt, hogy a vetítendő alkotások egytől-egyig a közelmúlt színvonalas, gyermekfókuszú és erőszakmentes sikerfilmjei közül kerüljenek ki. Ezek sugárzásához a szombat kora délután ideális időpontnak ígérkezik. Saját felméréseink és a nézői visszajelzések szerint is ezek azok az órák, amikor a család együtt van és közösen szeretnének kikapcsolódni, szórakozni.” – mondta Bartosz Witak, a csatornát üzemeltető VIMN Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.

Ennek szellemében tűzi műsorra a csatorna többek között Lassie örökzöld történetének egyik legsikeresebb feldolgozását, Steven Spielberg klasszikus földönkívüli meséjét, az E.T.-t, az alaszkai farkaskutya kalandjai köré szőtt rajzfilmeket, a Balto első és második részét, illetve a dinoszauroszok korába visszarepítő Őslények országát. Januárban pedig jön az Olsen ikrekkel a Kettőn áll a vásár, a Négy dínó New York-ban rajzfilm, a félig animációs, félig élő szereplős Casper, a Chevy Chase poénjaival kísért Hóból is megárt a sok, illetve az Ebadta delfin, amelyben Steve Guttenberg bújik a bohém rockzenész bőrébe.

A családi mozidélután kezdési időpontja minden szombaton kettő órakor lesz.

A Paramount Channel műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

Címkék: Paramount Channel

komment

süti beállítások módosítása