TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A közelmúlt legnagyobb kasszasikereit és többszörösen díjazott alkotásait vetítő Paramount Channel csupa olyan filmet mutat be decemberben, amelyeket eddig alig láttunk a képernyőn karácsonykor.  Érkezik többek közt Nicolas Cage-gel Az időjós, Robert De Niro-val a Mindenki megvan, Meryl Streep-pel Az órák és Richard Gere-rel a Vágyak vonzásában.  Premiert kap a Halálkanyar, a Jennifer 8, a Vad motorosok és egy őrülten szexi komédia Kim Cattrall-lel, a Pucér csajok vágyálmai.
deniro.jpg

A Paramount Channel ünnepi fokozatba kapcsol az év utolsó hónapjában. A december bővelkedik a pikáns és humoros filmekben a csatornán. Nemsokára látható a Szex és New York sorozatból megismert Kim Cattrall főszereplésével készült Pucér csajok vágyálmai, amely pont olyan, mint általában a barátnős traccspartik. Vicces, érzelmes, csapongó. A romantikus komédia a párkapcsolatok buktatóiról mesél öt harmincas éveiben járó nő kalandos sorsán keresztül. A románc meghitt pillanatai nem maradhatnak ki a szentestén vetített Szerelem a végzetenből sem, amelyben Kate Beckinsale és John Cusack üldözi, de a sors szeszélye folytán mindig elkerüli egymást.
Robert De Nirot is szívhez szóló családi történetben láthatjuk viszont. A Mindenki megvan nyugdíjas főhőseként fejébe veszi, hogy felkeresi rég látott gyermekeit. Szilveszterkor Eddie Murphy avatja be a nézőket abba, hogy milyen a nagymenő New York-i nőcsábász élete. A tőle megszokott módon a Bumerángban is röpködnek a poénok és hullanak a földre a női fehérneműk. Vele ellentétben Richard Gere élete legnehezebb kihívásával áll szemben a Vágyak vonzásában című filmben. Zsákutcába jut az általa játszott sikeres építész házassága. Két nő közt őrlődve próbál választ találni arra, hogy szakítson-e, vagy hozza-e helyre mindazt, amit elrontott.
Az életközepi válság megérinti Nicolas Cage-et is Az időjós című vígjátékban. Gondban van a munkájában, boldogtalan odahaza, családjával is csak a baj van, így totál kilátástalannak érzi az életét. Viszont mindig van remény az újrakezdésre: humorral kerekedik felül a problémákon.  Ennél jóval komolyabb hangot üt meg Az órák, amely Michael Cunningham azonos című Pulitzer-díjas regénye alapján készült. Három korszak, három női sors olvad össze benne egyetlen történetté Meryl Streep, Julianne Moore és Nicole Kidman tolmácsolásában. Utóbbi Oscar-díjat nyert Virgina Wolf írónő filmbeli megformálásáért.

A premierfilmek sorát gazdagítja az Andy Garcia és Uma Thurman kettősének közreműködésével forgatott Jennifer 8, amelyben egy kiégett nagyvárosi zsaru próbálja megvédeni a fiatal lányt a vakokra vadászó őrült sorozatgyilkostól. A Halálkanyarban pedig elvetemült bűnöző után nyomoz az FBI ügynököt megformáló Dennis Quaid. Texastól a Sziklás-hegységig üldözi a fiát is elrabló gazfickót.
A kisebbeknek is kínál bőségesen néznivalót a Paramount Channel. A csatorna decembertől indítja útnak családi filmdélutánjait. Minden szombaton 14:00-kor olyan kortalan és örök kedvenc mesékkel csábítják a gyerekeket és a felnőtteket a képernyő elé, mint a Lassie, az E.T., a Balto I-II., vagy az Őslények országa.

A Paramount Channel határozott célja, hogy felpezsdítse az év végi televíziózási szokásokat idehaza. Széles, ritkán vetített produkciókat tartalmazó kínálatával olyan alternatívát szeretne a nézőknek nyújtani, amelyben mindenki megtalálja a számára érdekes, szórakoztató és garantált kikapcsolódást kínáló filmet, az ünnepi választékot mindmáig uraló, unalomig ismételt produkciókkal szemben.

A Paramount Channel műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

Címkék: Paramount Channel

komment

süti beállítások módosítása