TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Mit érzel? - címmel indult élő interaktív műsor BonumTV-n, mely már első adásában tabu témát feszegetett. A Mit érzel?-ben a sokak által jól ismert katekéta, pasztorális tanácsadó Bányai Miklós várja a nézők hívását.
bányai-miklós.jpg

Az első adás az aktív eutanázia témáját járta körbe teológiai, társadalmi és gazdasági szempontból a nézők aktív telefonos részvételével. A színe-visszája alcímű műsor az élet és halál áruba bocsátását, a pénzért végzett eutanázia vonatkozásait vizsgálta pro és kontra. A műsorvezető este kilenc órától fogadta a nézők hívásait, akik közül néhányan saját, mások a közvetlen környezetükben élők példáján keresztül az életpárti oldalt képviselték.

Bányai Miklós a BonumTV Arcok című portréműsorában elmondta, célja, hogy a témák által felkeltett pozitív és negatív érzéseket, indulatokat is meghallgassa. Reméli, hogy a nézők aktívak lesznek, és egy igazán érzős-gondolkodós műsor lesz a hétfőn esténként 21 órától látható Mit érzel?. A nézők az adást a 06 1 808 95 55-ös telefonszámon hívhatják.

A BonumTV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/BONUMTV

 

Címkék: BonumTV

komment

süti beállítások módosítása