TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Magyarország legmegosztóbb napi valóságshowja november 16-tól visszatér a képernyőre. Az RTLII-n jelentkező ValóVilág7 fődíja ezúttal is egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át.
VV7_logo_vv.jpg

Az elmúlt 12 évben nézettségi rekordok, cikkek százai, számos könyv, tanulmány és médiatörténeti pillanat született a mintegy 900 adásnapnak köszönhetően. A Villalakók három széria alatt közel 300 millió forintot gyűjtöttek jótékonysági célra. A ValóVilág külföldön is sikeresen debütált, Csehországban és Szlovákiában VyVoleny címmel láthatták a nézők. 2013-ban már a negyedik VV-t indították Csehországban. Először az RTLII-n futó ValóVilág6 alatt lehetett okostelefonra letölthető applikáción keresztül dönteni a játékosok sorsáról.

A VV7 válogatására csakúgy, mint a korábbi években több ezren jelentkeztek. A műsor készítői ezúttal is érdekes, megosztó karaktereket választottak, akik közül az első hat november 16-án beköltözik a megújult Villába. Természetesen senki sem érezheti magát biztonságban, izgalmas fordulatokra számíthatunk, mire a csapat eléri a végső létszámát. A játék menete és szabályai az előző szériához hasonlóan alakulnak és a szavazásokhoz ismét a ValóVilág applikációra(VVAPP) lesz szükség. A nézők továbbra is bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatot, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével. A műsorvezetők személye sem változik, Lilu és Istenes Bence köszönti majd a nézőket. A VV háttérműsorának, a BeleValóVilágnak viszont új házigazdái lesznek, akik alig várják már, hogy ebben a szerepben is bemutatkozzanak.

November 16-tól elindul a show, ami senkit nem hagy hidegen. ValóVilág és BeleValóVilág naponta az RTLII műsorán.

Az RTL II TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtl2

Címkék: RTLII

komment

süti beállítások módosítása