TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A világ egyik legnépszerűbb drámai sorozata pár nap múlva az ötödik évaddal folytatódik, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel már a hatodik évadot is berendelték.
TWD_S05_Norman_Andrew_1.jpg

Csupán pár nap van hátra a The Walking Dead legújabb, 5. évadának bemutatójáig, de a nagy népszerűségre és a sorozat hatalmas sikerére való tekintettel az AMC máris bejelentette a folytatást! A hatodik évad showrunnerjeként továbbra is Scott M. Gimple viszi tovább a történetet, mellette  executive producerként Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero és Tom Luse is dolgoznak a produkcióban.

A zombihorror-sorozat eddigi évadai nézettségi rekordok sorát döntötték meg az Egyesült Államokban: a The Walking Dead a kinti kábeltelevíziózás történetében a legnézettebb, a 18-49 éves korosztályban pedig az elmúlt két év legnépszerűbb sorozata lett.

Népszerűsége nemcsak a televízióban, hanem a közösségi médiában is megkérdőjelezhetetlen: világszerte milliós rajongótábor követi a The Walking Dead Facebook és Twitter oldalait, a „Dead Yourself” alkalmazást  pedig eddig több mint 15 millió felhasználó töltötte le.
 
A sorozat legújabb, ötödik évada pár nap múlva világpremierrel indít: 126 országban lesz októberben látható, és a filmben az eddiginél is megdöbbentőbb és keményebb jelenetekre számíthatunk. Hazánkban már egy nappal az amerikai premier után, október 13-án 21:50-kor bemutatja az első epizódot a FOX. A sorozat itthon magyar nyelvű szinkronnal, a kinti vetítésekhez igazodva, hétfőn esténként fut majd – kizárólag a FOX csatornán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fox

 

 

Címkék: FOX

komment

süti beállítások módosítása