TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Csak erős idegzetűeknek! Akár ezt a táblát is kitehetné a Paramount Channel idén szeptemberben. Számos premierrel készülődik a csatorna, amelyben pattanásig feszülnek az idegek és mindig minden csak egy hajszálon múlik.
Bumeráng-(1).jpg

Nyitásként szeptember 15-én, 21 óra 40 perces kezdéssel George Clooney a Pacemakerben emeli az egekbe az adrenalint. A különleges erők ezredesének bőrébe bújva igyekszik megtalálni a New Yorkba csempészett szovjet nukleáris bombát. Versenyt fut az idővel az atomspecialistát játszó Nicole Kidmannel az oldalán.

Kijut a katasztrófából Tom Hanksnek is. A csatorna szeptember 20-án, 21:40-kor tűzi műsorra az Apollo 13-at, amely a szerencsétlenül járt Apollo 13 űrhajó tragédiáját eleveníti fel. 1970. április 11-én hangzott el az azóta szállóigévé vált mondat: "Houston, baj van." Egy robbanás miatt oxigén nélkül maradt a három fellőtt űrhajós. Az űrrakéta kapitánya Jim Lowell volt, akit a filmben Tom Hanks alakít.  
Akárcsak a csillagok közt, úgy ide lent a vízben sem vagyunk mindig biztonságban. Erre bizonyíték A Cápa első része. Szeptember 29-én, este 8 órától vetítik ezt a klasszikus hollywoodi alkotást, amely Steven Spielberg első igazi kasszasikere. A három Oscar-díjjal kitüntetett produkció jövőre ünnepli bemutatásának negyvenedik évfordulóját. A film az eltelt évtizedek alatt semmit sem vesztett népszerűségéből. Ma is a legjobbak közt tartják számon a saját műfaján belül. A folytatásokról sem maradnak le a nézők. Azokat októberben vetíti le a Paramount Channel.

Mark Wahlberg rettenthetetlen igazságosztóként lép elénk szeptember 23-án, 21:40-től a Négy tesóban. Négy örökbefogadott fiú bosszúhadjáratának leszünk szemtanúi, akik minden eszközt megragadnak és bevetnek, hogy megtalálják nevelőanyjuk gyilkosát. Tetteik nem maradnak következmények nélkül.

Szeptember 17-én, este 9:40-es kezdéssel a Bárbarátokban Jon Favreau és Vince Vaughn randi botladozásai szereznek vidám pillanatokat a nézők számára.

A nevetés mellett a romantikus pillanatokból is kijut a nézőknek a csatorna szeptember 10-én, 21:40-kor kezdődő premier mozijában, a Mint a hurrikánban, amely Ben Affleck és Sandra Bullock szerelmi afférját varázsolja a képernyőre.

A hónap további filmcsemegéket is kínál a Paramount Channelt választóknak. Jön Eddie Murphy és Halle Berry párosával a Bumeráng, érkezik Johnny Depp és töménytelen édesség a Csokoládéban. Továbbá nem maradunk le Liv Tyler Érzéki csalódásáról sem, ahogyan azt is megtudhatjuk mi is volt A pénznyelő Tom Hanks életében.

A Paramount Channel műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

Címkék: Paramount Channel

komment

süti beállítások módosítása