TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

2014. szeptember 13-tól tűzi műsorra a FilmBox országos premierként a Call the Midwife, vagyis a Hívják a bábát! című sorozatot, amely 10,7 millió nézőt vonzó epizódjával a BBC újonnan bemutatott drámái közül eddig a legsikeresebbnek bizonyult.
Call-the-Midwife.jpg

A sorozat, mely a múlt század 50-es éveiben játszódik Londonban, igaz történet. A friss diplomás szülésznő, Jenny Lee – az ő visszaemlékezései alapján készült a sorozat – 22 évesen érkezik meg a hirdetés útján szülésznőt kereső Nonnatus Házba, amelyről ott helyben tudja meg, hogy nem magánkórház vagy szülőotthon, hanem egy olyan kolostor, ahol az apácák mellett világi nővérek is dolgoznak és laknak. A sorozat központi témája mindig a várandósság, a születés, valamint a hit. Elsősorban önmagunkban és abban, hogy a világban mindennek és mindenkinek megvan a maga helye és ideje. Így nem is csoda, hogy békében megfér egymással a dúsgazdag családból származó csetlő-botló szülésznő, Chummy és a szegénysorból feltörekvő Noakes őrmester, a kleptomániás apáca, Monica Joan nővér és a kissé frivol csecsemő-gondozónő, Trixie, valamint a fiatal apáca, Bernadette nővér, aki olyan szerelmes kollégájába, Dr. Turnerbe, hogy képes emiatt elhagyni a házat.
…és persze akik tovább színesítik az eseményeket az East End lakosai, a maguk nyers valóságában.

A történet olyan világba kalauzol minket, amely a mai hétköznapoktól egészen messzire tud repíteni bennünket. A 10,7 millió nézőt vonzó epizódjával a BBC újonnan bemutatott drámái közül eddig a legsikeresebb Hívják a bábát! szeptember 13-tól szombatonként 21 órakor kerül műsorra a FilmBox csatornán.

A FilmBox TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmbox

Címkék: FilmBox

komment

süti beállítások módosítása