TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Országos premierrel indítja az őszi szezont a BonumTV, mely az első vállaltan katolikus tematikájú televízió Magyarországon. Az amerikai főzőpap, Father Leo sikerműsora szeptember 21-től A konyha angyala címmel indul.
Father_Leo.jpg

A multi-kulti szórakoztató gasztro magazin, A konyha angyala fél órában még soha nem látott színt visz a hazai főzőműsorok kínálatába. Father Leo, a baltimoore-i pap fordít egyet a csirke fekvésén és amerikai lazasággal, európai humorral, és mediterrán hozzávalókkal ízesíti a részeket. A tizenhárom plusz egy epizódos évadban sörös dobozra ültet jércét, rozmaringos-romantikus randifogást tálal, honvágyat is enyhítő finomságokat kreál, de még az egyedülállók számára is külön recepteket prezentál. A konyha angyala testi és lelki egészségtudatos adásait Szabó Máté hangján élvezhetik majd a nézők. A műsor által Magyarország is bekapcsolódik abba a mozgalomba, melyet Father Leo indított el a tengerentúlon: közös étkezés, összetartóbb családok, boldogabb világ.  

Fahter Leo – A konyha angyala

"Csak a konyhában eltöltött idő képes elindítani a jó beszélgetéseket!" – Leo

Leo Patalinghug a Fülöp-szigeteken született és a baltimore-i régióban nőtt fel. Rómában végezte felsőfokú hittudományi tanulmányait a North American College-n. Amíg tanulmányait folytatta kamatoztatni tudta főzési tehetségét is. Több olasz étterem tulajdonosával kötött barátságot, és gyakran meghívta őket a konyhába, hogy a főzéssel kapcsolatos titkaikat megosszák egymással. Megtanították őt, hogyan készítsen finom rigatónit és lasagnát. Cserébe megmutatta nekik, hogyan kell hamburgert és sült krumplit készíteni. Mára már egy tehetséges szakáccsá vált, de még mindig élvezi az új receptek elsajátítását, és azoknak elkészítését kimondottan kedveli, ugyanúgy, mint ahogy az asztalát szívesen osztja meg barátaival.

tvmustra.hu

 

Címkék: BonumTV

komment

süti beállítások módosítása