TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Szeptember 6-án este fél 8-kor startol az X-Faktor 2014-es évada! AZ RTL Klub mentorasztalánál idén Tóth Gabi, Alföldi Róbert és Szikora Róbert mellett Amerikából a műsor idejére hazatérő Little G Weevil blueszenész foglal helyet. A műsorvezető Istenes Bence lesz, aki először vezet majd egyedül szombati egész estés show-t.
X-Faktor_OK.jpg

Az X-Faktor új évadának válogató adásaiban természetesen a tehetségek mellett csodabogarak és őrült fazonok is a színpadra lépnek. Lesz aki a hangjával „robbantja fel” az RTL Klub stúdióját, lesz aki az egyéniségével forrázza le a mentorokat, és olyan produkció is látható lesz a műsorban, ami miatt a szó szoros értelemben felforrósodik a hangulat.

Idén először már 14 éves kortól várták a jelentkezőket az X-Faktorba, és már nem csak énekes csapatok, de zenekarok is benevezhettek. Vidám és megható pillanatokban egyaránt része lehet annak, aki szombat este az RTL Klub képernyőjére kapcsol. A Fókusz Plusz x-faktoros riportjaival az esti Híradó után mindenki ráhangolódhat a tehetségkutató legújabb évadára.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub

komment

süti beállítások módosítása