TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A labdarúgó Európa Liga-selejtező 1. körében érdekelt magyar csapatok közül a Diósgyőr és a Ferencváros visszavágóit is műsorra tűzi a közmédia. Előbbit a Duna, utóbbit az M1 közvetíti csütörtökön. Az FTC hazai találkozójáról a Kossuth Rádió is tudósít.
Europa_league.png

A DVTK egygólos hazai győzelme után Máltára, a Birkirkara otthonába látogat csütörtökön, hogy a továbbjutást kiharcolva a 2. selejtezőkörben folytassa menetelését. A találkozót 19.30-tól élőben közvetíti a Duna. A kommentátor Ujvári Máté lesz.

A Ferencváros az idegenben elért 1:1-es döntetlen után a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a szintén máltai Slima Wanderers FC csapatát.  Az M1 20.20-kor élőben közvetíti a találkozót. A kommentátor Novotny Zoltán, a pályaszéli riporter Erdmann Mátyás lesz. A stúdióban Petrovics-Mérei Andrea elemzi a látottakat vendégével. A zöld-fehérek találkozójának hajrájáról Gulyás László élőben tudósítja a Kossuth Rádiót, 22.00 órai kezdettel.

A magyar csapatok küzdelmei – területi kódolás, ún. geoblokk nélkül – a telesport.hu/magyarfoci oldalon is követhetők lesznek.

Az M1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/m1

Címkék: Duna TV M1

komment

süti beállítások módosítása