TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Több sikersorozat és mozifilm országos tévépremierjét hozza el nyáron nézőinek a Cool, a Film+, az RTL II, valamint az RTL +.
Dallas_2012_53.jpg

Az RTL II-n augusztusban a harmadik évaddal folytatódik a nagysikerű Dallas, míg az Érintés, valamint a Homeland - A belső ellenség című sorozatokból a második évadot kezdi vetíteni országos tévépremierként a csatorna. Ezeken kívül érkezik július közepén – szintén premierként - Az élet csajos oldala (2 Broke Girls) című amerikai sorozat. Hazánkban elsőként az RTL II kezdte adni a Hazug csajok társasága, illetve a Nyugi, Charlie! című sorozatokat, ezeket is láthatják még a nézők a nyár folyamán.

A Cool a Kemény motorosokat folytatja megszakítás nélkül vasárnaponként, valamint országos tévépremiereket is ad majd, például a 2012 című katasztrófafilmet. Ugyanígy premierek sorával várja nézőit a Film+, itt többek között a Zöld darázs című akciófilmet láthatják „elsőkézből” a nézők.

Az RTL +-on- szintén országos tévépremierként - az Egy rém modern család második, harmadik és negyedik évada lesz látható egyhuzamban egész nyáron. A május elsejétől új néven jelentkező csatorna az egész család szórakoztatását tűzte ki célul.

Az RTL II TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtl2

Címkék: Cool Film+ RTLII RTL+

komment

süti beállítások módosítása