TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Krimikkel indítja a nyarat a Film Café: júniustól augusztusig minden kedden este 21 órától a népszerű McBride sorozat látható, minden héten új, önálló résszel. Mike McBride, a korábban rendőrtisztként dolgozó, laza védőügyvéd és két társa egy sor látszólag megfejthetetlen ügyet göngyölítenek fel. A júniusi kedd esték a Film Cafén garantáltan izgalmasak lesznek.
McBrideMurderPas_hirez_057.jpg

Mike McBride, egy laza hozzáállású, ám a bűnözők észjárását jól ismerő védőügyvéd, aki korábban rendőrtisztként dolgozott. Sorra olyan ügyeket vállal, amelyeket más ügyvédek visszautasítanak. A látszólag megfejthetetlen gyilkossági ügyek felgöngyölítésében McBride-ot két társa, Roberta Hansen nyomozó és Phil Newberry, leendő magándetektív segítik. A kedd esténként látható, tíz önálló részből álló sorozat mindegyikében más és más gyilkossági ügyet próbál kibogozni a trió azzal a céllal, hogy az elkövetőket mielőbb bíróság elé állíthassák.

A főszereplő Mike McBride-ot John Larroquette színész, rendező alakítja, akit a nézők a Richie Rich- Rosszcsont beforr című filmből bizonyosan ismernek. Larroquette játszott a Kitúr-Lakban Kirstie Alleyvel, legutóbb pedig az Emberi tényező című akció-krimisorozatban kapott szerepet.

Éjfél után üt az óra – ez a címe az első krimikedd filmjének, amelyben McBride-nak egy gyilkossági kísérlet ügyében kivételesen bíráskodnia kell. A vádat a főszereplő egy korábbi riválisa képviseli. A milliomos áldozat, akit otthonában mérgeztek meg, kómában fekszik, így kihallgatása nem lehetséges. A gyilkossággal a gyönyörű és fiatal feleséget vádolják, mert úgy tűnik, hogy a férfi halálán neki lenne a legtöbb nyernivalója.

A júniusi McBride filmek:
Éjfél után üt az óra – június 3, 21:00
A kaméleon gyilkos – június 10, 21:00
Gyilkosság volt, hölgyem – június 17, 21:00
Az orvos is ember – június 24, 21:00

A Film Café TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FILMCAFE

Címkék: Film Café

komment

süti beállítások módosítása