TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Májusban is országos tévépremierekkel, valamint akciófilmekkel és gyereknapi programmal színesíti kínálatát a Film+.
Karate.kolyok.The.Karate.Kid.jpg

Országos tévépremierként lesz látható a csatornán jövő héten kedden este kilenc órától a Rohanás című film Dwayne „The Rock” Johnson főszereplésével, majd következő héten A Föld inváziója – Csata: Los Angeles, és a Tökéletes bűnözők című akciófilm. Premierként érkezik a Film+-ra többek között a Bölcsőd lesz a koporsód, A feláldozhatók 2, valamint az Elrabolva 2.

Folytatódnak a tematikus hetek: jövő héten – kivételesen minden nap – a Páratlan párosok hetén olyan akciófilmeket láthatnak a filmrajongók, mint a Párizsból szeretettel (John Travolta főszereplésével), a Taxi 3 és 4, a Pénzvonat (Wesley Snipes és Woody Harelson), a Showtime – Végtelen és képtelen (Eddie Murphy és Robert de Niro), a Pénz beszél (Chris Tucker és Charlie Sheen), valamint a Csúcsformában 3 (Jackie Chan és Chris Tucker főszereplésével).

Májusban szintén este héttől kung-fu filmeket és a Rendőrakadémia széria epizódjait is műsorára tűzi a Film+.

Gyereknapon jönnek a Tini Nindzsa Teknőcök, a Dragonball: Evolúció, a Vak végzet, valamint országos tévépremierként lesz látható A karate kölyök. Ez utóbbi főszereplője Jackie Chan, valamint Will Smith fia, Jaden.

A Film+ TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmplussz

Címkék: Film+

komment

süti beállítások módosítása