TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Balhés májusi hétvégével készül a Film Mánia: Csajok, puskák és a Király, Milliókért a pokolba és A tuti balhé című filmek csak úgy hemzsegnek a szélhámosoktól, bérgyilkosoktól, rendőröktől. A három akciófilmben továbbá az is közös, hogy a legnagyobb amerikai akció- sztárok jegyzik: Christian Slater, Kurt Russell, Kevin Costner, Courtney Cox, Kim Basinger, Val Kilmer.
3000-Miles-to-Graceland-3.jpg

A balhés hétvége nyitófilmje május 16-án, pénteken 22 órától a Csajok, puskák és a Király lesz. A főszereplőt, John Smith-t (Christian Slater) azzal vádolják, hogy ellopott egy felbecsülhetetlen értékű Apacs műkincset egy Las Vegas-i kaszinóból. Nyomában rendőrök, bérgyilkosok, indiánok és Elvis imitátorok loholnak. Mindössze 24 órája van arra, hogy visszajuttassa eredeti helyére az eltűnt maszkot, különben kezdheti a saját sírját ásni a sivatagban.
A New York-i születésű Slatert legutóbb A Nimfomániás című mozifilmben láthattuk.

A Milliókért a pokolba című akcióvígjátékon a balhés hétvége második estéjén, azaz május 17-én, szombaton 22 órától izgulhatunk.
Michael, (Kurt Russell) a volt fegyenc és dörzsölt cellatársa, Murphy (Kevin Costner) kirabolják a Riviéra Hotelt, romokat és holttesteket hagynak maguk mögött, s végül egy helikopterrel látványosan elmenekülnek. Murphy azonban elárulja társait, hogy a rabolt pénzt megtarthassa magának. Michaelnak viszont sikerül meglépnie a zsákmánnyal. Találkozik a kisvárosból érkezett Cybillel, (Courteney Fox) aki nagy álmokat dédelget. Michael államhatárokon át menekül, oldalán Cybillel, ám Murphy és a zsaruk ott vannak a nyomukban.

Az akciófilmekből jól ismert Kurt Russellről nem sokan tudják, hogy 9 éves korában Walt Disney 10 évre szerződtette stúdiójához. Kevin Costner, az Oscar díjas színész-rendező-producer legújabb filmjét, a Draft days-t a napokban mutatták be az amerikai mozik.

A tuti balhéval ér véget a Film Mánia akcióvígjáték hétvégéje, amely május 18-án, vasárnap este 21 órától látható.

Karen McCoyt (Kim Basinger) szakmai berkekben a legjobb kasszafúróként tartják számon. Nincs bank, amelynek széfjét ne tudta volna megfúrni. Egy akció során viszont lebukott és hat kemény börtönév után elhatározta: szakmát változtat és új életet kezd fiával. Szabadulása után rá kell jönnie, hogy ez korántsem ilyen egyszerű. Véletlenül hozza össze a sors J.T. Barkerrel, (Val Kilmer) a kétbalkezes szélhámossal, aki egész életében arról álmodozott, hogy egyszer részt vehet élete legtutibb balhéjában: egy bankrablásban az "Igazi McCoy" tanítványaként. Erre nem is kell olyan sokat várnia.

A gyönyörű színésznő, Kim Basinger 40 éves hollywoodi pályafutásra tekinthet vissza, és nem áll meg: jelenleg is több filmben forgat. Legközelebb az április 24-i Tribeca Film Fesztiválon mutatják be legújabb alakítását.

A Film Mánia TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FILMMANIA

Címkék: Film Mánia

komment

süti beállítások módosítása