TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Sírunk, nevetünk, aggódunk, izgulunk. Ez lesz a menü májusban a FilmBox csatornákon. A dráma és a vígjáték uralja a filmpalettát a tavasz utolsó napjaiban némi akcióval és krimivel fűszerezve. Csaponghatunk, mint az időjárás az érzelmek széles skáláján, hangulatunktól függően. Ebben pedig olyan sztárok lesznek segítségünkre, mint Ryan Gosling, Michelle Williams, Demi Moore és David Duchovny.
Keserédes.jpg

Lesz itt Keserédes vígjáték, ráadásul csatorna premier. Szívfacsaró Blue Valentine a hölgyek aktuális kedvencével, Ryan Goslingal. Gyomvirágok csatorna premier, amihez szintén nem árt a százas zsepi. Aztán Demi Moore és az egykori X-akták ügynök és későbbi Kaliforgia sztár David Duchovny is fogja még árulni a családját. Arról nem is beszélve, hogy a Pudding chomeur Fellinit idéző kanadai vígjáték is csatorna premierként érkezik a hónapban.

A Blue Valentine Ryan Gosling és Michelle Williams szívszorító és elgondolkodtató szerelmi története (május 18, 21 óra – FilmBox Extra). A rendező a film forgatása előtt még össze is költöztette a két sztárt egy teljes hónapra, hogy teljesen át tudják élni a szerepüket és improvizatív jelenetekkel tegyék még élethűbbé a drámát. A történet Cindy és Dean házasságát mutatja be, amely hullámvölgyekkel teli és olyan valóságos, hogy akár a mi életünkről is szólhatna. Óriási szerelemmel indultak, de a láng kihunyt, és Cindy áldozatai már túl nagynak tűntek a kihülő kapcsolatért. A végsőgik próbálják megmenteni kapcsolatukat, de vajon sikerrel? A Keserédes Napakpapha Nakprasitte-el május 24-én, 21 órától a FilmBox Basicen kerül adásba. Brian Chandler úgy érzi, tökéletes az élete, nagyszerű állása van és szép menyasszonya. A főnöke Thaiföldre küldi, hogy ellenőrizze egy termés felvásárlását. Brian találkozik Tichával, a Bangkokban dolgozó gyönyörű menedzserrel, aki már feladta, hogy valaha is megtalálja a szerelmet. A régi faluja és a kávéültetvényes szülei ösztönzésére Ticha elviszi Briant a Dél-Krabi kávéföldekre, abban a reményben, hogy a férfi felvásárolja az ottani termést. Ahogy a nyüzsgő metropoliszból elmennek Krabi fehér homokos partjára, kapcsolatuk túlnő az üzleten. A Gyomvirágok című norvég dráma csatorna premierjére május 4-én, 21 órától kerül sor a FilmBox Pluson. A story az 1950-es években zajlik. Lilliannek és Amundnak, a konzervatív értékeket valló norvég házaspárnak fia születik… vagy lánya? Gyermeküket Adriannak nevezik el, és nem hajlandóak alávetni annak a műtétnek, amely teljes emberré tehetné őt: Adrian hermafroditaként nő fel, méghozzá a hazugság és elhallgatás légkörében. Amikor véletlenül fültanúja lesz a szülei beszélgetésének, melyben megpecsételik sorsát, Adrian úgy dönt, hogy háborút indít ellenük. A Szex, hazugság, felfújt ugyanitt lesz látható május 11-én, 21 órától. A szatíra Fellini szellemét igyekszik megidézni, és epizodikus bepillantást nyújt egy metaforákkal teli, kifordított világba, amely tele van különcökkel, bolondokkal és mizantrópokkal. A történet többé-kevésbé egy Yoyo nevű fiatal nő kalandjaira összpontosít, aki többek között egy gyógyító erővel megáldott fiú ceremóniáján segédkezik papnőként, és ez még csak a kezdet... A FilmBox HD-n május 16-án 22.35-kor adásba kerülő Eladó a családom Demi Moore és David Duchovny segítségével mutatja be a Jones házaspár, amerikai középosztálybeli tökéletesen tipikus életét. Jól fizető munka, két kamasz gyerek, kertvárosi otthon. A divatdiktátor Kate egyszerre dekoratív, szexi és lenyűgöző. Az üzletember Steve mindent összegrundolt már, ami a kényelmes élethez kell, a nagyszerű feleséget és a rengeteg high-tech kütyüt is beleértve. Persze a két kölyök, Jenn és Mick is el van látva minden jóval, menő cuccal, remek autóval, digitális technikával. A szomszédok próbálnak lépést tartani Jonesékkal. Ám lassacskán kiderül, hogy a tökéletes család álcája mögött miféle titok lappang.

A FilmBox TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmbox

Címkék: FilmBox

komment

süti beállítások módosítása