TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Hétfő estétől nyolc héten át az ország legjobb amatőr divattervezői a VIASAT3 képernyőjén csapnak össze a Megruházlak! című, vadonatúj realityben. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Magyarország egyik legfelkapottabb, nemzetközi szinten is elismert divattervezője, Makány Márta képviseli.
megruhazlak.jpg

Már él a www.megruhazlak.hu weboldal és a műsor Facebook oldala, ahol az általános információkon túl kulisszatitkokat, fotókat és videókat is találtok a műsorról és a szereplőkről.

Íme egy kis ízelítő a jövő heti adásban szereplő dizájnerekről:

Márta: Márta 41 éves, Szigetszentmiklóson él, két gyermek édesanyja. 10 évesen már babaruhákat varrt, mostanában inkább csak magának készít ruhákat. Férjével együtt világ- és európa bajnok boogie woogie táncosok; természetesen fellépőruháit is maga tervezi és készíti. Barátnői és kolléganői gyakran kérnek tőle stílustanácsokat, és férje sem mer nélküle vásárolni. Versenytársaitól nem tart, magának szeretne bizonyítani.

Eny: „Ha azt hiszed, hogy jókislány vagyok, erősen tévedsz” – állítja magáról a 25 éves Eny. A cybergoth stílust képviselő lány szerint, ha valakinek megvan a kellő ambíciója, akkor semmitől sem kell tartania.  A rendkívüli magabiztosságot sugárzó Eny versenytársainak annyit üzent: a cybergothok nem gyilkosok, de ellene semmi esélyük nem lesz.

Anna: 26 éves, a fővárosban él 2,5 éves kislányával. A hétköznapokban sportosan öltöző Anna egyénisége – elmondása szerint – letisztult, ám ez nem jelenti azt, hogy egy esti rendezvényre ne imádna koktélruhát és magassarkút húzni. „Nem agyalok, hanem érzek: próbálom spontán módon élni az életet” – fogalmazott Anna, aki hat éve dolgozik a divatszakmában, és már több saját bemutatója is volt.

A dizájnerek hétfőn egy ismert hazai sztár ruhatárát fogják átalakítani. Az ő kiléte egyelőre titok, a részletek április 14-én 17 óra 15 perctől a VIASAT3 műsorán!

A Viasat3 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/viasat3

Kapcsolódó cikk: Április 14-től mindenkit Megruházunk!

Címkék: Viasat3

komment

süti beállítások módosítása