TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Április 10-től új magazinműsor indul a FEM3-on: a környezettudatos nőknek szóló MentaTrend műsorvezetője Nyul Zsuzsi lesz.
mentatrend.jpg

A TV2 Csoport női csatornáján április 10-én vadonatúj műsor indul Nyul Zsuzsi vezetésével. A MentaTrend azoknak a nőknek szól, akik elkötelezettek a környezetvédelem iránt, de tanácsra, ötletekre van szükségük ahhoz, hogy ez a mindennapjaik része lehessen. Sokan nem is tudják, hogy a legszűkebb környezetünkben, az otthonunkban is sokat tehetünk azért, hogy csökkentsük a háztartás ökológiai lábnyomát. A tudatos vásárlás leggyakrabban a lecserélendő tisztítószerekkel kezdődik és szinte észrevétlenül életformává válhat. A modern, környezettudatos nő lehetőség szerint a boltok bio részlegén vásárol élelmiszert, alaposan megnézi a termékek összetételét és szívesen kipróbálja a természetes gyógymódokat.

Nyul Zsuzsi a MentaTrend műsorvezetőjeként az erre fogékonyaknak segít eligazodni azon termékek és szolgáltatások útvesztőjében, amelyek felhasználásával egy zöldebb, egészségesebb életet élhetünk.

A FEM3 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fem3

Címkék: FEM3

komment

süti beállítások módosítása