TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Ki ne ismerné a legenda, Quentin Tarantino nevét? Kinek ne lenne a kedvencei között legalább egy, az általa rendezett filmek közül? Áprilisban kicsit minden és mindenki megbolondul, így nem csoda, hogy a FilmBox Extrán is az amerikai rendező szokványosnak csöppet sem nevezhető alkotásai kerülnek terítékre.
Négy szoba.jpg

Alkonyattól pirkadatig, Grindhouse, Ponyvaregény, Négy szoba, Machete – öt a kedvelt Tarantino filmek közül.  Oscar, BAFTA, Golden Globe, ezek pedig a díjak, amelyeket bezsebelt velük a nem mindennapi és ezer közül is felismerhető stílussal rendelkező rendező-színész-forgatókönyvíró. A FilmBox pedig el is hozza mindezeket, hogy ha eddig esetleg el is kerülték ezek a filmek valaki figyelmét, az pótolhassa, ami eddig kimaradt.

Egy kis ízelítő:

Az Alkonyattól pirkadatig a FilmBox Extrán érkezik (csakúgy, mint az összes Tarantino film), április 1-én, 21 órától. Az amerikai horror-vígjáték olyan neveket hoz magával Tarantino mellett, mint George Clooney és Salma Hayek. Két veszedelmes bűnöző tart a mexikói határ felé. Sokadik véres bulijukon vannak túl, amelynek során majdnem lekapcsolja őket az FBI, ezért forróvá válik a lábuk alatt a talaj. A mexikói Carlos megígéri nekik, hogy a határ túloldalán menedéket biztosít számukra. A Gecko fivérek az éppen vakációzni készülő Fuller tiszteletes családjának lakókocsiját veszik igénybe ennek érdekében… A Grindhouse-ban Quentin már a rendezői székből tevékenykedett, azonban itt sem hibázott. Ezt április 8-án 21 órától meg is nézheti, aki kíváncsi. A főszerep Kurt Russell-nek jutott, aki rendkívűl jól hozta a szerepet. A környék legtüzesebb DJ-jének, Jungle Julia-nak az alkony leszállta azt jelzi, hogy eljött a lazulás ideje két legjobb barátnője társaságában. A három szexi bombázó beleveti magát az éjszakába, megbolondítva és felgerjesztve a bárok törzsközönségének vágyait. Ám valaki titokban minden lépésüket követi… A Ponyvaregény (április 15, 21 óra) talán nem ismeretlen senkinek, viszont ezerszer nézhetőre sikeredett, ami köszönhető többek között Bruce Willis, John Travolta, Uma Thurman és Samuel L. Jackson parádés alakításának, és persze a nem mindennapi sztorinak is. A film három, a rendező által elkülönített részből áll, amelyek mind gengsztertörténetek, ugyanakkor ezek az epizódok millió apró szállal kötődnek egymáshoz, s így válik az alkotás keretes filmmé. A végén voltaképpen ugyanahhoz a jelenethez térünk vissza, ahol az egész elkezdődött, de közben Tarantino fantasztikus ügyességgel játszik az idő- és történeti síkokkal. A Négy szoba című filmben Tarantino szintén rendez, de játszik is, például Madonna és Salma Hayek társaságában. A film április 21-én 21 órától látható. Ted, az első éjszakai szolgálatát teljesítő boy szilveszter éjjelén a Los Angeles-i Mon Signor szállodában hajmeresztő kalandok elé néz. A nászutasok részére fenntartott szobában szemrevaló boszorkányok gyülekeznek. Amikor Ted belép a szobába, ötven dollárt ígérnek neki, ha az egyik boszorkányt boldoggá teszi. Ezután jegesvödörrel a kezében Ted belép a 404-es szobába. Itt egy feldúlt férfi fogadja fegyvert szegezve rá. Azzal vádolja, hogy viszonya van a feleségével, és ezért most lakolnia kell…
Április 22-én 21 órakor kerül vetítésre a Machete. Robert De Niro és Michelle Rodriguez játsszák a főszerepet ebben az amerikai thrillerben, amely szintén kevesek figyelmét tudta csak elkerülni, hiszen Tarantino ez esetben is valami egyedit alkotott.  Machete, a sztori főhőse, az egykori rendőr összetűzésbe keveredett az egyik mexikói drogbáróval. Miután Torrez emberei kinyírták a családját, és majdnem vele is végeztek, a határ túloldalán, Texasban kezd új életet….

A FilmBox Extra a FilmBox prémium csomag része, elérhető a Magyar Telekom, UPC, UPC Direct, PR Telecom, Invitel, Tarr, Vidanet kínálatában, és számos régiós hálózatban.

A FilmBox Extra TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmboxextra

Címkék: FilmBox Extra

komment

süti beállítások módosítása