TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A bérgyilkosokra osztották a főszerepet március 24-28 között esténként a Film+ csatornán. Hétfőtől péntekig sorban jönnek az észrevétlen gyilkosok és velük együtt a nagy leszámolás.
bergyilkosok_foszerepben.jpg

Hétfőn a Hitman – A bérgyilkos című francia-amerikai akciófilmet vetíti a csatorna, melyben a 47-es (Timothy Olyphant) fedőnevű bérgyilkos útját mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik, ám egy ügynökben emberére akad.

Országos tévépremierként látható a Film+-on kedden este a Keleti igazságosztó című film Christian Slaterrel és Donald Sutherlanddel a főszerepben.
A történet szerint Robert Diggs (Christian Slater) felesége halála után otthagyta az FBI-t, és a szófiai amerikai nagykövetségen kezd dolgozni. Esze ágában sincs ismét rendvédelemmel foglalkozni, azonban Szófiában egy igazságosztó bérgyilkos elkezdi levadászni a leginkább körözött terroristákat, ezért az amerikai kormány felkéri a nyomozás vezetésére.

Szintén kedden látható a Hajsza című film, melyben Armand Degas (Mickey Rourke) a maffia bérgyilkosa, aki nagy hibát követ el, szemtanúkat hagy a helyszínen.

Szerdán este a Bérgyilkosok című amerikai filmet láthatják a nézők Sylvester Stallone és Antonio Banderas főszereplésével, majd ezt követően Film+ premierként Az amerikai című akciófilmet vetíti a csatorna George Clooney-val a főszerepben.

Csütörtökön jön Mark Walhberg és a Max Payne - Egyszemélyes háború, valamint Luc Besson filmje a Nikita.

A pénteken 21.10-től kezdődő Nindzsagyilkos című filmben egy titkos társaság könyörtelen bérgyilkosokat nevel utcagyerekekből. Mind közül a legtehetségesebb Raizo (Rain), aki egyáltalán nem lelkesedik a klán céljaiért és ellenszegül.

A Film+ TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmplussz

Címkék: Film+

komment

süti beállítások módosítása