TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Vajon hogyan érez négy lány, négy igazi barátnő, akiket a középiskolai évek alatt folyamatosan kigúnyoltak, s közben arról álmodtak, megbosszulják a csínyeket? Hogyan viselték, hogy a suli legdögösebb lányának a nyomába sem érhettek soha? Tíz évvel az érettségi után váratlan fordulattal a négy jó barátnő élete egy csapásra megváltozik. De lehetnek az egykori lúzerekből nyertesek? A „Nyertesek és lúzerek”, Ausztrália egyik kedvenc vígjáték-sorozata, a négy jó barátnő történetét mutatja be, benne szerelem, sok nevetés, titkok és drámák. A sorozatot Magyarországon a Film Café mutatja be országos televíziós premierként a nézőknek, március 10-én, 19 órakor.
nyertes_luzer.jpg

A 2011-ben készült, Melbourne-ben forgatott epizódok főhősei a kozmetikus Bec, aki alig várja, hogy barátja végre feleségül kérje, a személyi edző Sophie, aki nem veti meg a flörtöket, a jogász Frances, aki csak a munkájának él, és a telefonos ügyfélszolgálaton dolgozó, önértékelési gondokkal küzdő Jenny. A négy lány a tízéves érettségi találkozón fut össze újra, hogy rádöbbenjenek: bár nem ők voltak a középiskola sztárjai, mára a többiekhez képest igazi nyertesek lettek.

A készítők a felvételek kezdetekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a színésznők a való életben is jól kijöjjenek egymással, ezért a négy főszereplő szerződésében azt is kikötötték, hogy naponta mennyi időt kell együtt tölteniük. A siker nem maradt el, a „Nyertesek és lúzerek” a 2011-es premiert követően szinte azonnal az öt legnépszerűbb televíziós sorozat közé került Ausztráliában, nézők millióit ültetve rendszeresen a képernyő elé. A Jenny karakterét alakító Melissa Bergland 2012-ben a „Legnépszerűbb ifjú női tehetség” kategóriában Logie-díjat nyert, amely az egyik legfontosabb ausztrál televíziós elismerésnek számít. A vidám, fiatalos, lendületes sorozat hazájában már a harmadik évadnál tart, és töretlen népszerűségnek örvend. A magyar nézők először a Film Café képernyőjén találkozhatnak vele, március 10-én este 19 órakor, a további epizódokat hétköznap esténként vetíti a csatorna ugyanebben az időpontban.

A „Nyertesek és lúzerek” vetítési időpontja:
premier: március 10. este 19:00
folytatás: minden hétköznap, este 19:00, 50’

A Film Café TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmcafe

Címkék: Film Café

komment

süti beállítások módosítása