TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

„Ahogyan otthon, családi körben főzök, fényévekre áll attól a főzéstől, amellyel nevet szereztem magamnak” – Gordon Ramsay.
ramsay_family.jpg

Vajon Gordon otthon is szigorú és ellentmondást nem tűr, ha tűzhely és asztal közelébe kerül? Van egyáltalán türelme bármihez és bárkihez? És otthon főz egyáltalán? Vagy hagyja főzni a szeretteit? Kik veszik körül Gordont otthon, kikhez tér haza egy idegtépő nap után? És vajon mit reggelizik a családjával szombat reggelenként? A TV Paprika Gordon Ramsay új sorozatát márciusban vetíti, amelyben a világsztár séf ritka betekintést enged a családi életébe, az otthoni közös főzésekbe. A „Gordon Ramsay – Családi körben” igazi kalauz az otthoni főzéshez, legyen szó nyugodt, hétvégi családi reggeliről, vagy egy esti baráti összejövetelről.

Gordon Ramsay éttermi főzése kifogástalan és egyedi minőséget jelent. Otthon az ételei ugyanilyen varázslatosak, csak éppen az elkészítésük könnyebb, gyorsabb és sokkal egyszerűbb. A „Gordon Ramsay – Családi körben” a sztár új sorozata, a praktikus otthoni főzés útmutatója. A 2013-ban készült műsor azt mutatja be, hogyan készítsük nagyszerű ételeket reggel, délben és este. A praktikus, profi otthoni főzési fortélyok mellett Gordon eddig nem látott oldaláról mutatkozik be, mint nyugodt, türelmes és tréfálkozó édesapa, családfő.

Az ételek ezúttal is viselik a Ramsay-védjegyet: leleményesek, lenyűgözőek, de mindenekfelett finomak, könnyen és gyorsan elkészíthetőek. Gordon olyan napi fogásokat készít, amelyek révén önbizalmat, sok remek tanácsot és bátorítást ad azoknak, akik először állnak oda a tűzhely elé, de azoknak is, akik a családi tűzhely istenei vagy istennői.

Minden rész könnyen követhető, egyszerű ételkészítési technikákat, tippeket és pontos recepteket tartalmaz. Így Gordon új műsora egyúttal a családi étkezések útmutatója. Ha úgy érezzük, friss ételt képtelenek vagyunk készíteni nap mint nap, álljunk meg, és gondoljuk át újra. Ha Gordon a gyermekeit meg tudta tanítani az otthoni főzés fortélyaira, akkor mi is el tudjuk sajátítani – ezt Gordonnak elhihetjük.

Gordon Ramsay – Családi körben

Az új sorozat vetítése:
TV Paprika, 2014. március 4., 21:30.
További epizódok: március 5 – 31.

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/tvpaprika

Címkék: TV Paprika

komment

süti beállítások módosítása