TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Úgy érzed, megcsal a partnered? Ha gyanúsnak érzed a viselkedését, jól jöhet, ha megtanulod felismerni a csalfaság legtipikusabb jeleit, amiben segítségedre lehet a CBS Reality Hűtlen házastársak c. műsora is.
Cheaters-5.jpg

Nem árt a félrelépők körmére nézni, és felfedni a házasságtörés árulkodó jeleit. Annak ellenére ugyanis, hogy a hűtlenség általában zajos szakításhoz vezet, úgy tűnik a megcsalás elterjedtebb, mint valaha. Ezért akár a gyanakvó, akár tévútjait takargató fél vagy, (szégyelld magad!) ismerkedj meg a Megcsalók kalauzával, amiből kiderül, mik a hűtlenség legszembetűnőbb jelei és hogyan lehet tetten érni a csélcsap felet.

#1: Titokzatos viselkedés
Ha a párod rejtegeti, és állandóan magánál tartja a telefonját, és jobban lefoglalják a kütyüi, mint te, akkor kongasd meg a vészharangot.

#2: Hálószobai problémák
Észrevettél bármilyen viselkedésváltozást szexuális téren? Kerül a partnered, vagy épp új hálószobai szokásokat vett fel?  Talán valaki más inspirálja.

#3: Alaptalan viták sora
Fordul a kocka. Ha a pároddal lehetetlen vitákba bonyolódtok és ok nélkül megcsalással vádol, lehetséges, hogy csak így akarja elterelni a figyelmet a saját félrelépéseiről.

#4: Megcsappant bankszámla
Egy új szeretőt puccos vacsorákkal és meglepetésekkel kell lenyűgözni, ami vagyonokba kerül. Gyakran döntő jele a megcsalásnak, ha a banki egyenleg megborul. Ha a párunk nem elszámoltatható, talán egy új fellángolásra költi a megtakarításokat.

#5: Elhúzódó munkanapok
Mielőtt büszkén vállon veregeted párodat, hogy újabban milyen keményen dolgozik, bizonyosodj meg róla, hogy valóban csak a munkájának, vagy más elfoglaltságnak hódol.

#6: Az új barátok mindennél fontosabbak
Amikor szerelmednek hirtelen virágzani kezd a társasági élete, megbocsátható, ha felmerül benned, mi okozta a változást. Kiváltképp, ha az új ismerősök az ellentétes nem tagjai.

#7: Váratlan stílusváltás
Sok bulizás, hirtelen nyitottság az újdonságokra, és megújuló ruhatár? Ha partnered stílusa megváltozik, lehet, hogy egy harmadik felet próbál meg lenyűgözni.

#8: Ismeretlen telefonszámok a híváslistájában
Ez az árulkodó jelek non plus ultrája. Csak figyelj, nehogy rajtakapjon az ellenőrzésen!

Ezekhez hasonló hibákon buktak le a megcsalók a Hűtlen házastársak c. sorozat epizódjaiban is. Volt, aki akkor kezdett el gyanakodni, mikor váratlanul megjelent késő estig dolgozó felesége munkahelyén, de sem a feleségét, sem az autóját nem találta ott. Egy volt szupermodell párja elhúzódó edzéseit kezdte furcsállni, egy férj pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy leborotválta a fejét, orrpiercinget kezdett hordani és tetoválásokat csináltatott.

Érdekes esetek, olykor banális lebukások és valódi családi drámák a Hűtlen házastársak új epizódjaiban minden este 9-kor a CBS Realityn.

A CBS Reality TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/CBSREALITY

Címkék: CBS Reality

komment

süti beállítások módosítása