TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Nagyszabású showműsorok és tehetségkutatók dömpingje a TV2-n! Az új évadban minden eddiginél több, pontosan 4 tehetségkutató- szórakoztató-zenés show indul a csatornán: februárban érkezik A Nagy Duett, hamarosan jön a Rising Star című tehetségkutató hazai változata, visszatér 2013 legnagyobb sikerű élő műsora, a Sztárban sztár, valamint a népszerű Az ének iskolája is megnyitja kapuit a kis nebulók és a nézők előtt.
SztarbanSztar_logo_RGB.jpg

Folytatódik az erőteljes programinvesztíció a TV2-nél. Az induló A Nagy Duett mellett a nemzetközi piac egyik legújabb tehetségkutatóját, valamint két sikerműsort is képernyőre tűz a következő időszakban a csatorna.

Február 9-én indul a TV2 saját fejlesztésű formátuma, A Nagy Duett a harmadik évaddal. A műsor a már jól bevált zsűri és az összeszokott Liptai Claudia-Tilla műsorvezető-páros mellett új sztárpárokkal várja a nézőket, akik bebizonyítják, hogy legalább annyira szórakoztatóak, mint az előző évadok szereplői.

Óriási közönségsikert aratott 2013 őszén a Sztárban sztár, és a folytatás sem várat magára sokáig. Hamarosan újra jönnek a legendás előadók bőrébe bújó újabb hazai énekesek, hogy elődeikhez hasonlóan hétről hétre elkápráztassák, ámulatba ejtsék az egész országot.

A TV2 elhozza Magyarországra a nemzetközi piacon jelenleg legújabb énekes tehetségkutató, az izraeli Rising Star hazai változatát is. A műsor tavaly szeptemberben debütált Izraelben, hatalmas sikerrel. Az új formátum már nemzetközi szinten is komoly érdeklődést váltott ki, a Rising Star-t az amerikai ABC mellett többek között francia, német, olasz és orosz tévétársaság is megvásárolta.

Az ének iskolája 2013 tavaszának legnagyobb televíziós sikere volt, az első évfolyam után pedig újabb kisdiákok kapnak lehetőséget, hogy Szulák Andrea, Szandi, Király Viktor vagy Hajós András osztályában fejleszthessék énektudásukat.

A TV2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/tv2

Címkék: TV2

komment

süti beállítások módosítása