TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Fűre lépni Ihos címmel indult új, önálló műsora a Muzsika TV-n Ihos Józsefnek. Az ismert kabarészerző-humorista vendégekkel, zenés paródiákkal, valamint az általa megformált vicces karakterekkel szórakoztatja a közönséget.
ihos.jpg

Pörgősebb, a mai televíziós környezetbe illő, mégis családias, könnyed, szórakoztató stílusban írja, szerkeszti és vezeti új műsorát Ihos József.

Az utóbbi években kivonult a médiából, így nem titkolja, az új műsor számára egy nagy visszatérés a képernyőre.

- Nem politizálunk, nincs odamondogatás, jókedv van és igényes szórakoztatás. Lesznek villámtréfák, zenés paródiák, és vendégek, akikkel személyesen Kató néni fog interjút készíteni, a rá jellemző stílusban. Olyan dolgokról is faggatja a vendégeket, amiről átlalában nem szokták őket kérdezni – meséli lelkesen.

A havonta jelentkező műsor első adását szilveszter éjszakáján láthatták a Muzsika TV nézői, melynek vendége az ötvenéves pályafutását ünneplő Aradszky László volt. A következő, februári adásba Bach Szilvia érkezik, aki amellett, hogy dalra fakad, egy spirituális történetet is elmesél arról, hogyan nyerte meg lánya, Danics Dóra az X-Faktort.

A műsor további részeiben többek között látható lesz majd Maksa Zoltán, Poór Péter, Forgács Gábor, Éles István, Straub Dezső, Agárdi László, Illés István Ayala, Polgár Péter, Némedi Mari, valamint Benke Laci bácsi, aki például rockot énekel majd. Tervei között szerepel meghívni a műsorba Benkő Lászlót, az Omega együttes tagját, akivel számos kabarédalt írt, valamint Bajor Imrét, aki a nagysikerű, Én, a Gyula, meg az Ottó című számot adta elő.

Ihos József elmondta, tudja jól, hogy őt elsősorban Kató néniként ismeri és könyvelte el a közönség, pedig a Szeszélyes (illetve a korábbi Szeszélyes évszakok) című műsorban, valamint a Rádiókabaréban szerzőként is aktívan dolgozott évtizedeken keresztül.
- A kabaréjelenetek mellett többek között a Kisváros című tévésorozatba írtam részeket, kutattam és dokumentumfilmet forgattam Kabos Gyula életéről, óraadó vagyok az egyik médiaiskolában, folyamatosan fellépek itthon és határon túl. Nagyon örülök ennek az új lehetőségnek is, mert azt a könnyed, vidám stílust képviseli, ami szerintem fog tetszeni a nézőknek.

A Muzsika TV TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/muzsika

Címkék: Muzsika TV

komment

süti beállítások módosítása