TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A Cool, a Film+, és az RTL II januárban is jó filmekkel, tévépremierekkel szórakoztatja nézőit.
cool.jpg

A Cool-on országos tévépremierként lesz látható január 5-én 21 órától A Lopott idő című sci-fi Justin Timberlake és Olivia Wilde főszereplésével. A film a jövőben játszódik: születésekor mindenkinek a karjába beépítenek egy órát, ám ahhoz, hogy valaki huszonöt éves koron túl is éljen, időre van szüksége. A gazdagok megvásárolják az időt, viszont a gettóban kétségbeesett harc folyik a minden egyes percért.
Látványos mozinak ígérkezik Az éhezők viadala is, ahol az életre-halálra zajló küzdelmet élőben közvetíti a tévé, illetve az Álomháború, melyben egy elmegyógyintézetbe zárt lány a valóság elől az álmok világába menekül. Utóbbi szintén országos tévépremierként látható a Cool-on, méghozzá január 25-én este kilenc órától.

A Film+ premierként vetíti a Féktelen harag című akcióthrillert Nicolas Cage főszereplésével január 21-én, valamint az Öld meg Rómeót január 23-án este kilenctől. Utóbbi főszereplője az a Jet Li, aki nemrég bevallotta, évek óta pajzsmirigy-túlműködésben szenved, s a betegség sokszor nehezítette munkája elvégzésében.
Folytatódnak a tematikus hetek, január 13-17 között Steve Austin hét lesz a Film+-on, a pankrátorból lett filmsztár a csatorna nézőinek egyik kedvence. Főszereplésével este héttől a Speciális alakulat, a Halálos célpont, a Nyomodban a halál, a Lezúzva, valamint a Kíméletlen bosszú című akciófilm lesz majd látható. Január 6-10-ig Mega szörnyek hete kezdődik, míg 20-24 között Hajukban az erejük? összefoglaló címmel tűz műsorára akciófilmeket a csatorna, de Bruce Willis is érkezik a Die Hard négy részével.

Az RTL II-n az Alkonyat trilógia mellett premierként lesz látható a Taxi második, harmadik és negyedik része (január 7-9.), valamint a Ház a tónál című romantikus dráma Sandra Bullock és Keanu Reeves főszereplésével (január 25, 20 óra). Január 12-étől, vasárnaptól pedig elindul a Való világ 6, mely a hét minden napján jelentkezik az RTLII-n.

A Cool TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/cool
A Film+ TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmplussz
Az RTLII TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtl2

Címkék: Cool Film+ RTLII

komment

süti beállítások módosítása