TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Január 6-án Magánnyomozók címmel vadonatúj műsor indul a TV2-n. A detektív doku-reality egy profi nyomozócsapat mindennapjait mutatja be. A műsor indulásával a csatorna esti programstruktúrája is megújul.
magannyomozok.jpg

A TV2 már január 6-án új műsorral várja a nézőket. A Magánnyomozók hétfőtől szombatig 19:25-től lesz látható. A detektív doku-realityben egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetnek bepillantást a műfaj kedvelői. A sorozat középpontjában átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül. A csapatot egy higgadt, profi főnök, Darkó Gábor irányítja. A nyomozók a sorozat állandó szereplői, ám az egyes epizódok egymástól független, befejezett történeteket mutatnak be, tehát aki egy-egy részt kihagyna, a sorozat bármely epizódjánál újra be tud kapcsolódni.

A Magánnyomozók képernyőre kerülésével átalakul a TV2 hétköznapi főműsoridős programstruktúrája. A Tények továbbra is 18 órától várja a nézőket a nap legfrissebb híreivel, majd ezt követően 19:25-kor kezdődik a Magánnyomozók, 20:25-től pedig az Édes élet látható . A sztárok életét bemutató reality után a Jóban Rosszban kerül képernyőre, 21:35 órai kezdettel.

A TV2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/tv2

Címkék: TV2

komment

süti beállítások módosítása